CFR Cluj, cu gândul la prima poziție la final de an! Hermannstadt, ultimul adversar din 2022

CFR Cluj va disputa ultimul meci din acest an pe teren propriu împotriva sibienilor de la FC Hermannstadt. La doar două săptămâni de la restanța jucată la Mediaș pe care clujenii au câștigat-o cu scorul de 3-2, cele două echipe din Transilvania se întâlnesc din nou în cadrul etapei 22 din Superliga.

Elevii lui Dan Petrescu vor încerca să profite de încă un pas greșit al Farului, care a remizat în această etapă la Voluntari (scor 1-1), și să urce pe poziția de lider a campionatului înainte de vacanța de iarnă. Clujenii își doresc să încheie anul 2022 pe primul loc pentru a încununa performanțele mărețe realizate în ultimele 365 de zile. Mai mult, feroviarii vin după o victorie tipică în derby-ul campionatului contra FCSB. Victoria de pe Arena Națională a fost adusă de golul lui Rangelo Janga, aflat la a 6-a reușită pentru echipa din Gruia. Moralul este bun înaintea unui meci contra surprizei campionatului care a pus mari probleme campioanei și în urmă cu două săptămâni.

Hermannstadt în revenire de formă

Oaspeții de mâine sunt pe cai mari înaintea duelului din Gruia. Cu noul stadion inaugurat cu stil, învingând liderul cu scorul de 4-0, FC Hermannstadt va încerca să revină printre primele 6 cu o victorie în deplasarea de la Cluj-Napoca. Trupa lui Marius Măldărășanu este într-o revenire de formă. După o serie de patru meciuri consecutive fără victorie în campionat, aceștia au reușit să marcheze câte patru goluri în două meciuri consecutive: cu Chindia în Cupă, respectiv cu Farul în campionat.

Spectacol în ultimul meci direct

Meciul restant dintre cele două echipe a fost unul pe cât de spectaculos, pe atât de greu de privit pentru antrenori. Greșelile individuale din ambele defensive au permis marcarea celor 5 goluri care au făcut, însă deliciul spectatorilor neutri. Janga cu o dublă a deschis scorul dar sibienii au revenit pe tabelă, egalând în startul reprizei secunde. Golul decisiv a fost marcat de Cephas Malele din pasa aceluiași Janga, iar CFR pleca acasă cu toate cele 3 puncte.

CFR Cluj – FC Hermannstadt se joacă marți, 20 decembrie, de la ora 20:00

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *