Dan Petrescu, supărat după înfrângerea cu Hermannstadt : „Ne-a dat Dumnezeu ce am meritat!”

CFR Cluj a fost învinsă marți seara, 20 decembrie, în ultimul meci din anul 2022, scor 0-1, împotriva lui Hermannstadt. Antrenorul feroviarilor, Dan Petrescu, a încercat să găsească motivele eșecului suferit.

„La pauză le-am spus că la cum jucăm, 0-0 e bun. Am făcut și eu greșeli și ei. Nu trebuia să fac nicio schimbare pentru că schimbările nu au adus nimic, asta a fost greșeala mea. Kolinger nu avea voie să ia al doilea galben în niciun caz, iar la corner nu înțeleg unde era Yeboah. El era pe 16 metri când noi ne apăram în nouă. El trebuia să fie la prima bară să scoată mingea de acolo. Și de aia sunt foarte supărat. E singura zi în care nu am repetat fazele fixe înaintea meciului pentru că a fost prea frig și s-a văzut.

Am luat gol la fază fixă din cauza frigului. Mâine o să fie cinci-șapte grade, azi au fost minus cinci și nu am mai ieșit pe teren”, a declarat Petrescu.

„Bursucul” a oferit o perspectivă și asupra situației din lot.

„Toți erau cu capul în vacanță! Toți și-au luat bilete de avion, toți au fost la petreceri! După meciul cu FCSB nu s-au mai concentrat. Ne-a dat Dumnezeu ce am meritat!”

De asemenea, tehnicianul campioanei a fost dezamăgit de cum s-a încheiat unul dintre cei mai buni ani din istoria clubului clujean.

„Un an fantastic, păcat că se încheie așa urât. E clar că și vacanța va fi altfel decât voiam. Este o înfrângere care va rămâne mult în mintea noastră. Asta era dorința mea de Crăciun, victoria, altceva nu îmi trebuie de Crăciun.”

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *