Neluțu Varga, în topul patronilor de cluburi din România! „Poate rezolva 20 de milioane de euro pe an pentru CFR Cluj”

Omul de afaceri Ioan Varga face parte din topul celor mai bogați patroni de cluburi din Liga 1, alături de Gigi Becali, Mihai Rotaru și Dan Șucu.

Considerat un personaj misterios și enigmatic, Nelu Varga a băgat adânc mâna în buzunar pentru a finanța clubul CFR Cluj, iar rezultatele s-au văzut, performanțele sunt cele binecunoscute.

Fostul portar Florin Prunea a dezvăluit că Neluțu Varga ar fi asigurat în fiecare an CFR-ului un buget în valoare de 20 de milioane de euro.

”M-am întâlnit în avion cu Neluțu Varga și am avut șansa să stau lângă dânsul. Dacă știi câți bani a investit omul ăsta la Cluj, îți pui ștreangul de gât. Incredibil! Nu am ok-ul ca să o spun, dar nu pot să cred…

Ca să îți faci o socoteală așa, numai în primul an de insolvență, 18 milioane, banii jos. 8 milioane de euro insolvența, cu 10 milioane de euro bugetul pe primul an. Și după aceea, sigur că au venit încasări, dar mici, 3-4 milioane de euro.

Cu un buget de 20 de milioane de euro în fiecare an, fă o socoteală ce sume se investesc la CFR Cluj”, a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *