Buletin de Cluj pentru Dan Petrescu! Tehnicianul va fi pe banca feroviarilor până în 2029

Conducerea campioanei CFR Cluj a eliminat orice speculație privind plecarea tehnicianului Dan Petrescu din Gruia. Negocierilor s-au încheiat, iar antrenorul va face parte din familia CFR până în 2029.

Anunțul a venit din partea directorul de scouting Marius Bilașco.

„Da, a avut o discuţie cu patronul şi au căzut de acord, s-au înţeles. Asta am auzit, până în 2029. E mulţumit, fericit, e foarte bine şi dacă vine vreo ofertă tentantă, iar ţările astea le-a experimentat…

Nu ştiu de unde i-ar putea veni vreo ofertă. Atunci, în China, a plecat printr-o înţelegere, că aşa a considerat e mai bine. În Turcia s-a dus după ce n-a mai fost la CFR, a făcut o pauză şi după a plecat.

Chiar Dan Petrescu a explicat ce s-a întâmplat cu acele discuţii (n.r. – când a fost presat să plece). A fost această revenire până în 2024, în care s-a asigurat că are un contract pe o perioadă mai lungă, majoritatea jucătorilor au până în 2024 contracte. Aşa a fost discuţia, unora le-am prelungit până în 2024″, a declarat oficialul lui CFR Cluj pentru Orange Sport.

Petrescu a revenit la CFR în septembrie 2021 și a devenit campion în sezonul precedent. El se află la al treilea mandat în Gruia, după cele din iunie 2017 – iunie 2018 și martie 2019 și decembrie 2020.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *