Gânduri la final de an 2022 – La mulți ani cititorilor sportulclujean.ro!

Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2022, un an cu multe provocări din punct de vedere sportiv la nivelul județului Cluj, cu multe evenimente sportive, meciuri, derby-uri incendiare și schimbări la nivelor echipelor clujene. Două echipe în prima ligă a fotbalului românesc (Universitatea și CFR), o echipă cu perspective în eșalonul secund (Unirea Dej), campioana României la baschet masculin (U-Banca Transilvania), campioana României la fotbal feminin (U-Olimpia Cluj), dar și restul secțiilor sportive (handbal, volei, baschet feminin, rugby masculin, rugby feminin, etc).

Echipa sportulclujean.ro a fost în mijlocul tuturor evenimentelor sportive ale Clujului și am fost și în 2022 singura publicație 100% dedicată sportului clujean, o publicație de referință în industria media clujeană pe acest segment.

Vă mulțumim că ne-ați citit și în acest an și vă promitem că nu vom lăsa garda jos nici în 2023. Pregătim multe surprize, interviuri, dezvăluiri și reportaje inedite!

Nu putem să nu remarcăm faptul că unul dintre foștii colaboratori ai sportulclujean.ro, un tânăr pasionat de jurnalism sportiv, absolvent al catedrei de jurnalism din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cătălin Stroia, a ajuns reporter la Gazeta Sporturilor din București. Ne face o deosebită plăcere să anunțăm acest moment de mândrie pentru noi și îi dorim prietenului nostru mai tânăr mult succes în puternica redacție a Gazetei.

De asemenea, alți doi foști colaboratori de-ai noștri au făcut trecerea la publicații importate de profil din România. Krisztian Bucsi a devenit reporter al celei mai importante publicații dedicată baschetului românesc din România, baschet.ro, iar Dragoș Șoneriu a ajuns reporter Antena 1 la București și colaborator flashscore.ro, respectiv tackle.ro.

An nou fericit!

Echipa sportulclujean.ro

Vasile Manu

Tiberiu Fărcaș

Daniel Kerekes

Tudor Moisa

Mihai Rusu (FOTO)

Silviu Rusu (FOTO)

Mulțumim tuturor colaboratorilor, partenerilor și prietenilor care ne-au sprijinit munca de-a lungul celor 3 ani de existentă.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *