Judo-ul și atletismul conduc podiumul celor mai buni Top 10 sportivi legitimați ai CS „U” Cluj

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a prezentat tradiționalul clasament la sfârșit de an al celor mai buni Top 10 sportivi, stabilit prin vot de antrenori.

Acest top îi prezintă pe cei mai buni sportivi legitimați ai CS Universitatea Cluj care au reprezentat cu cinste imaginea clubului în competițiile care au avut loc în 2022.

Astfel, antrenorii tuturor secțiilor sportive au decis ca pe cea mai înaltă treaptă a acestui podium să se afle Alexandru Bologa, medaliat cu aur la Campionatul European și cu bronz la Campionatul Mondial de Judo pentru nevăzători.

Pe locul doi s-a clasat atleta Sanda Belgyan, dublu medaliată la Campionatele Naționale și de două ori câștigătoare a Cupei României, palmares la care se adaugă câte două medalii de argint și două de bronz la Campionatele Balcanice și la cele Naționale de sală.

Pe 3 găsim o altă judoka, Luciana Catana, medaliată cu aur la Cupa Europeană pentru sportivi sub 21 de ani, cu argint la Cupa Europeană sub 18 ani și campioană națională U18. La aceste performanțe se adaugă două locuri doi, la Cupa Europeană sub 18 ani și respectiv la Campionatele Naționale U21 și U23.

TOP 10 SPORTIVI ai CS U Cluj în 2022

Top 10”U” Cluj
1Alexandru BologaJudo
2Sanda BelgyanAtletism
3Luciana CatanaJudo
4Cătălin UngurNatație
5Molnos NorbertLupte
6Raluca ȘtefPatinaj
7Denisa MihalceaAtletism
8Adrian GherghinaEchitație
9Mihai GaleaCulturism
10Adrian CsakanyBox

Au mai punctat: Alexandru Lăcătuș – scrabble, Diana Zaharia – echitație, Claudiu Fechete – tir, Vlad Negrean – volei, Mihai Popovici – volei, Alexandra Uiuiu – baschet, Vlad Coman – handbal, George Rațiu – natație, Răzvan Militaru – patinaj – Marius Banu – rugby, Robert Hâncu – rugby, Alex Coman – handbal, Corina Cordoș – handbal, Daria Telecan – lupte – Bianca Crișan – rugby, Olha Kachur – volei.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *