Șoc în Gruia! Yeboah pleacă în Cehia! CFR Cluj dă un tun financiar la început de an

Anul 2023 începe cu o veste tristă pentru fanii CFR-ului. Emmanuel Yeboah, unul din cei mai de perspectivă atacanți din campionatul românesc, urmează să semneze cu Slavia Praga.

După săptămâni întregi în care s-a vehiculat un anumit interes al cehilor pentru atacantul ghanez, astăzi conducerea CFR-ului a acceptat oferta de două milioane de euro venită din partea fostei adversare din grupele Conference League, conform celor de la gsp.ro.

Yeboah a debutat la echipa mare a CFR-ului pe 16 iulie 2022, într-un meci cu Rapid. A intrat pe teren în minutul 64, primind 12 minute mai târziu un cartonaș galben. Prima titularizare a avut-o pe data de 7 august, contra celor de la Chindia. Acesta a fost remarcatul meciului, marcând în primul minut de prelungire al primei reprizei. Pe lângă golul înscris, ghanezul a văzut cartonașul roșu în minutul 67.

În acest sezon, Yeboah a înscris de trei ori și a oferit două pase decisive, ultima apariție în tricoul alb-vișiniu având loc pe 20 decembrie, împotriva celor de la Hermannstadt, când a intrat pe teren în minutul 80.

Transferul reprezintă un adevărat succes pentru campioana României având în vedere că Yeboah și-a făcut debutul acum mai puțin de șase luni.

De asemenea, cota de piață a acestuia este de doar 800.000 de euro, de 2.5 ori mai mică decât suma obținută de feroviari.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *