„U” Cluj a mai bifat un transfer. Răzvan Trif s-a alăturat echipei în cantonamentul din Antalya

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj a bifat o nouă achiziție în mercato de iarnă, care s-a și alăturat deja echipei în cantonamentul din Antalya. Este vorba de fundașul stânga Răzvan Trif, jucător cu 99 de meciuri în Liga 1.

Născut pe 9 octombrie 1995 la Jidvei, Trif a petrecut o importantă parte din carieră la Gaz Metan Mediaș, formație pentru care a debutat în sezonul 2015/2016 al Ligii 2. Jucătorul a adunat atunci 280 de minute în patru jocuri, în play-off-ul campionatului nefiind folosit deloc, iar în următoarea stagiune i-a adus în total trei meciuri, în play-out-ul primei ligi reușind să și marcheze un gol.

A fost împrumutat în Liga a 2-a

Stagiunea 2017/2018 a început-o în eșalonul de elită al fotbalului românesc, fiind apoi împrumutat la Luceafărul Oradea în Liga 2. Mutarea în nord-vestul țării i-a prins bine noului nostru jucător, la Luceafărul apucând să intre de 27 de ori pe gazon pentru un total de 2.288 de minute.

Aproape fără excepție când a jucat, a făcut-o timp de 90 de minute, reușind un gol și o pasă de gol în acest interval.

A revenit la Gaz Metan Mediaș

Expirarea împrumutului l-a readus la Mediaș, unde a început să prindă tot mai multe minute din sezonul 2018/2019 până în 2021/2022. În perioada amintită a avut două goluri și 4 pase decisive, în ultimii doi ani petrecuți la Gaz Metan având peste 1500 de minute jucate indeferent de competiție.

Maximul pe care l-a atins în culorile Mediașului a fost în 2020/2021, cu un total de 25 de meciuri. Per total, alături de Gaz Metan a jucat în 82 de meciuri, adunând 3 goluri și 4 assist-uri.

Un nou pas în carieră

Răzvan Trif a început sezonul 2021/2022 la Gaz Metan, dar l-a terminat apoi la CS Mioveni, pentru care a prins 11 meciuri în prima ligă și a bifat o apariție în Cupa României, fără să marcheze sau să paseze decisiv.

Acesta a adunat până în pauza de iarnă 14 jocuri la Mioveni cu peste 860 de minute pe teren. În acești ani petrecuți la nivel de seniori, noul nostru jucător a depășit borna de 100 de meciuri în primul eșalon.

Pe lângă postul natural de fundaș stânga, Trif are jocuri și pe post de mijlocaș stânga, fiind folosit în carieră și pe restul zonelor de la mijlocul terenului, precum și de câteva ori în centrul defensivei.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *