CFR Cluj și-a prezentat noul atacant dorit de Dan Petrescu

Așa cum Sportul Clujean a anunțat în urmă cu două zile, CFR Cluj a anunțat transferul unui fost adversar din actualul sezon din UEFA Conference League.

Este vorba de atacantul Ermal Krasniqi, 24 ani, jucător care a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive. Acesta a evoluat ultima dată la FC Ballkani, fosta adversară din Conference League, iar jucătorul a fost dorit insistent de Dan Petrescu.

„Bine ai venit, Ermal Krasniqi!

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane și jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariții. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive.

Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenția primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocașul a fost convocat pentru prima dată la echipa națională.

Îi urăm „bun venit” în Gruia și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, a transmis clubul din Gruia.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *