„U” Cluj a încheiat cantonamentul din Antalya cu o victorie

FC Universitatea Cluj a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o victorie în fața elvețienilor de la Schaffhausen, scor 4-2, urmând să revină în țară pentru a continua pregătirea până la primul joc oficial din 2023.

Sabău a trimis în teren pentru jocul cu Schaffhausen următorul prim „11”: Iliev (portar), Vlădoiu, Miron, Ispas, Pițian, Briceag, Bic, Remacle, Chipciu, Thiam și Stoica.

Alb-negrii au preluat inițiativa încă din debutul meciului și a avut un avantaj de două goluri după nici 10 minute de joc, Mamadou Thiam deschizând scorul în minutul 2 cu un lob elegant, iar Ovidiu Bic a înscris de la marginea careului cu un voleu bine plasat (7).

În a doua jumătate a primei părți, formația elvețiană a revenit în joc, reducând din din diferență în urma unei centrări în careu la care atacantul celor de la Schaffhausen a reușit să reia mingea în plasa lui Iliev, iar în minutul 43 a venit și golul egalizator din penalty. 

Până la pauză a mai înscris și Denis Ispas, în minutul 45, cu un șut imparabil de la peste 25 de metri, iar elevii lui Sabău au intrat la vestiare cu 3-2.

Repriza a doua a adus și mai multe schimbări în formația cluejană, ieșind de pe teren Pițian, Stoica, Thiam, Remacle, Bic și Vlădoiu și au intrat Ilie, Zé Gomes, Bălan, Pires, Filip, Oancea și Fulop.

Alexandru Chipciu a fost cel care a închis tabela la 4-2 în minutul 69, după ce a profitat de o minge trimisă în centru de Vlădoiu și a înscris. Acesta a primut roșu în urma unui fault.

În Antalya am obținut următoarele rezultate, pe lângă acest ultim amical: 1-3 vs. FC Zurich, 4-0 vs. DVSC Debrecen și 1-2 cu FC Nurnberg.

Primul meci oficial din 2023 va avea loc pe 20 ianuarie, de la ora 16:30 pe Cluj Arena.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *