Antrenament perfect pentru Ljubljana. U-BT Cluj-Napoca, victorie facilă cu Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj nu a avut milă de CSM Târgu Jiu, formație pe care a învins-o categoric la aproape 30 de puncte diferență, scor 91-66, și vor porni cu un moral bun pentru următoarea deplasare din EuroCup, din Slovenia, cu Cedevita Ljubljana.

U-BT Cluj a început în forță confruntarea de la Târgu Jiu, dar gorjenii au oferit și ei o replică solidă în fața campionilor, iar după cinci minute de joc cele două formații s-au aflat la egalitate. Alb-negrii și-au demonstrat forța, iar Cățe et Co. au controlat jocul, mai ales în spațiul de trei secunde. De asemenea, Andrija Stipanović a furnizat cu lejeritate puncte.

Clujenii s-au impus în primul sfert cu 24-16 și au intrat la cabine sub adăpostul a 13 puncte, 48-35. U-BT Cluj a continuat să se mențină la conducere pe tabelă, prilej pentru antrenorul Mihai Silvășan de a rula întreg lotul avut la dispoziție.

Nu s-a mai schimbat nimic până la final, iar U-BT Cluj-Napoca și-a adjudecat victoria cu scorul de 91-66, bifând succesul cu numărul 13 în actuala stagiune și rămâne fără înfrângere în acest sezon în deplasare.

Mă bucur că am câștigat și că nu avem nicio problemă medicală. E important pentru noi să menținem un ritm bun, chiar dacă meciul a părut ușor. Ne-am făcut partida ușoară prin intensitatea noastră. E important să rămânem sănătoși, deoarece avem două meciuri pe săptămână. Mergem acasă, trebuie să ne odihnim, iar luni vom pleca spre Ljubljana„, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

A fost un meci de campionat în care trebuia să ne menținem concentrarea și să punem în valoare tot ce am aplicat la antrenamente. A fost o șansă să devenim mai buni și să ne pregătim de următorul meci din EuroCup. Cred că am fost concentrați încă de la început și e important că am reușit asta până la final. Intensitatea noastră a fost bună, ne-am apărat bine și nu le-am lăsat coșuri ușoare. Fiecare și-a îndeplinit datoria astăzi„, a declarat baschetbalistul Emanuel Cățe.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *