Andrei Burcă după ultimul meci de pregătire: „Intrăm în linie dreaptă și o să ne aștepte un meci foarte important lunea viitoare!”

CFR Cluj a încheiat cantonamentul din Spania cu o remiză în fața celor de la Heidenheim, din liga a doua germană. Astfel elevii lui Dan Petrescu se întorc acasă cu un bilanț de o victorie, o înfrângere și două remize în amicale. Andrei Burcă a tras câteva concluzii într-un interviu pentru CFR TV.

„Consider că am făcut o partidă bună ținând cont că suntem la final de cantonament, unul foarte dificil. Au fost multe antrenamente intense și s-a văzut că nu avem prospețime, că picioarele sunt grele. În același timp am făcut față acestui adversar, o echipă bună din liga a doua germană. Toate cele trei partide cu nemții au fost dificile, pe muchie de cuțit și probabil una dintre acestea va promova în Bundesliga.”

Derby pentru primul loc împotriva Farului

CFR Cluj va încerca din nou să urce pe primul loc al clasamentului după ce a pierdut ultimul meci al anului, acasă cu Hermannstadt. Prima partidă din 2023 va fi tocmai împotriva liderului, Farul pe care trupa lui Petrescu o poate detrona în cazul unei victorii la Ovidiu.

„Important este ca noi să ne facem treaba, să mergem acasă, să ne odihnim fiindcă intrăm în linie dreaptă și o să ne aștepte un meci foarte important lunea viitoare. Suntem conștienți că ne așteaptă un retur dificil, avem și meciul din Conference League, dar capul meu este doar la meciul cu Farul și să începem cu dreptul acest an.

Nu am terminat anul bine. A fost un an senzațional, dar acea înfrângere contra celor de la Hermannstadt a durut fiindcă voiam să terminăm anul pe primul loc. Trebuie să fim concentrați și să mergem acolo cu toate puterile pentru a face un meci bun și pentru a scoate un rezultat pozitiv.” a încheiat apărătorul.

Farul Constanța – CFR Cluj se joacă luni, 23 ianuarie de la ora 21:00.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *