Boc are încredere în Sabău: „Îmi doresc ca „U” Cluj să își regăsească cadența pentru a rămâne în Divizia A”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit și despre ultimele schimbări de la nivelul Universității Cluj și aducerea lui Ioan Ovidiu Sabău pe bancă. Edilul vrea ca clubul alb-negru să rămână în prima divizie și are încredere în Sabău.

„Eu evident îmi doresc ca „U” Cluj să își regăsească cadența pentru a rămâne în divizia A. Am mare încredre în Ioan Ovidiu Sabau pentru că are sange din sange universitar, „U ist”, și stie cât de important este pentru noi această echipă. Știu că va face tot ce îi stă în putință să mențină echipa în divizia A împreună cu băietii și tot ce înseamnă „U” Cluj. 

Le-am acrodat această încredere, le asigurăm spatele financiar doar să facă ceea ce trebuie pentru „U” Cluj astfel încât să își îndeplinească acest obiectiv destul de complicat acum când te uiți la finalul clasamentului.

Acesta rămâne obiectivul stabilit de club, eu am avut ambiții mai mari, clubul însă a avut ambiții mai mici. Rămânem în ambițiile lor, dar e important ca asta să se întâmple. Eu sper că ne vom bucura de Universitatea în continuare„, a declarat Boc la un post local.

Boc vrea ca CFR să ia titlul

„Celor de la CFR le urez toate cele bune și drum bun spre titlu. Să câștige pentru că dacă vor câștiga și Clujul va câștiga. Ar fi în continuare un lucru extraordinar să avem două echipe în liga națională”, a completat primarul.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *