Succes categoric pentru handbalistele lui „U” Cluj în duelul cu Târgu Mureș

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a câștigat fără mari emoții confruntarea din etapa a 10- a Seriei C a Diviziei A1, scor 32-23 (15-14), împotriva formației CS Arena Târgu Mureș.

Oaspetele au început în forță meciul din Sala Sporturilor „Horia Damian” și au preluat conducerea încă din debutul partidei, distanțându-se pe tabelă la patru goluri (4-8), dar „studentele” au revenit în meci și au întors soarta jocului.

Clujencele au încheiat prima repriză cu un avantaj minim pe tabelă, 15-14, iar în partea a doua doar „U” a contat pe teren și au controlat autoritar partida.

Până la final, elevele pregătite de Ioan Ani Senocico s-au distanțat la zece puncte diferență și nu au avut nicio emoție pentru acest succes categoric. Intrarea pe teren a extremei cu numărul „6” Gabriela Istrate a dinamizat jocul clujencele și a contribuit decisiv la acest succes prin cele cinci reușite ale sale, iar Larisa Șerban și Cristina Crețu au pus împreună 12 goluri în contul Universității Cluj.

Fanii clujeni le-au aplaudat pe „studente” la scenă deschisă pentru această victorie muncită.

„U” se află pe locul 3 în clasamentul Seriei C, cu 22 puncte, la unul diferență de ocupanta locului 2, Baia Mare și la cinci de liderul CSM Deva.

Cele mai bune marcatoare pentru CS „U” Cluj au fost Larisa Șerban și Cristina Crețu, ambele cu câte 6 goluri, urmate de Corina Cordoș și Gabriela Istrate, cu câte 5 goluri fiecare, Andreea Bărbos (3) și Reka Tamaș și Ana Maria Stana, cu câte 2 goluri.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *