Dan Petrescu, victorie de vis în fața lui Hagi: „Nici în cele mai frumoase vise nu mă gândeam că putem câștiga cu 3-0 la Farul”

CFR Cluj a câștigat derby-ul primelor două clasate în fața Farului cu scorul de 3-0 și a făcut rocada în vârful clasamentului devenind lider pentru prima oară din august încoace. După o primă repriză de luptă, meciul de la malul mării a fost deblocat de golul superb al noului venit Krasniqi, cel care a deschis calea spre o victorie incontestabilă.

Antrenorul Dan Petrescu a savurat pe deplin această victorie

„Pentru mine și pentru echipă chiar a fost meciul perfect. Nici în cele mai frumoase vise nu mă gândeam că putem câștiga cu 3-0 la Farul mai ales că ei aveau 8 victorii și 2 egaluri acasă. Am făcut pressing exact cum trebuie pentru că dacă îi lași pe cei de la Farul să joace, n-ai nicio șansă. I-a deranjat foarte mult pressing-ul, toți băieții s-au sacrificat, dar cel mai important a fost primul gol, care ne-a dat aripi.”

Vezi ce a declarat Dan Petrescu despre Ermal Krasniqi aici.

Înfrângerea cu Hermannstadt încă îl bântuie pe „Bursuc”

„Toți jucătorii merită felicitări, nu știu cine a jucat rău azi. Să bați 3-0 la Farul este foarte greu. De la portar, până la ultimul intrat, toți merită felicitări. După înfrângerea cu Sibiul eram foarte supărat pe ei, pe mine și aveam nevoie de o reacție pozitivă iar această victorie ne dă aripi. Clar că dacă și cu Hermannstadt câștigam, eram acum într-o poziție mult mai bună.” a declarat Dan Petrescu după meci

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *