Debut perfect pentru Krasniqi la CFR Cluj! Gol și pasă decisivă pentru noul șeptar din Gruia!

Așa cum Sportul Clujean anticipa încă înainte de oficializarea transferului, Ermal Krasniqi a luat cu asalt Superliga României la debutul în tricoul vișiniu. CFR Cluj a câștigat fără drept de apel în deplasarea împotriva Farului, scor 3-0 revenind pe poziția de lider al campionatului. Kosovarul adus de la Ballkani a fost omul meciului de la Ovidiu.

Repriza a doua, deblocată de Krasniqi

Prima parte a meciului dintre Farul Constanța și CFR Cluj a fost una închisă, fără șut pe poartă. În repriza secundă, noua extremă stângă a clujenilor, Ermal Krasniqi și-a dat drumul la joc și a deblocat tabela de marcaj în minutul 49 după o combinație de efect cu Yeboah, fază încheiată cu un șut plasat elegant în plasa porții lui Aioani. După ce meciul a devenit simplu pentru clujeni, scorul fiind 2-0, Krasniqi a avut mai multă libertate pe partea stângă, iar kosovarul și-a mai făcut de cap o dată punându-i pe tavă mingea lui Petrila care a marcat pentru 3-0 în minutul 77.

Kosovarul a sfidat declarațiile lui Dan Petrescu dinaintea meciului. Acesta nu era sigur că noua extremă a CFR-ului ar putea rezista la intensitatea meciului de la Ovidiu. Se pare că antrenamentul de ieri l-a făcut pe antrenor să se răzgândească și să îl titularizeze pe acesta. Krasniqi a răsplătit cu vârf și îndesat încrederea acordată și pare să fi pus monopol pe poziția de extremă stângă a echipei feroviare. Adus pentru suma de 200 de mii de euro conform transfermarkt.com de la Ballkani, Krasniqi pare a fi un transfer reușit și o afacere excelentă făcută de clujeni

Dan Petrescu nu este surprins de evoluția lui Krasniqi: „Îl cunosc foarte bine, nu este la 100%”

Primul gol ne-a dat aripi, și a fost un gol extraordinar marcat de un jucător la care nu mă surprinde nimic pentru că îl știu foarte bine. Este jucătorul pe care m-i l-am dorit cel mai mult și sper să nu-l vindem repede. Îmi doresc să îl antrenez mai mult dar dacă vine o ofertă mare și nu avem ce face e ok, dar aș vrea să câștige și el un trofeu iar după aceea să plece mai departe.

După ce noi l-am achiziționat au fost foarte multe echipe care s-au mișcat târziu și s-au supărat că l-au pierdut. Pe lângă faptul că e un jucător bun, are un caracter extraordinar, e modest și cuminte. Nu este 100% fizic, a făcut doar o săptămână de antrenament, dar victoria nu este doar a lui, ci a întregii echipe.” a declarat Dan Petrescu dup[ victoria de la Ovidiu

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *