Pires, înaintea jocului cu Rapid: „E foarte important să facem un meci bun și să câștigăm”

Mijlocașul Universității Cluj, Romario Pires, a prefațat partida cu Rapid București de vineri seara, 27 ianuarie, de pe Cluj Arena, de la ora 20:00, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare.

Jucătorul a declarat că Rapidul e o echipă bună, cu jucători cu experiență, dar Universitatea trebuie să trateze jocul la fel, indiferent că evoluează pe teren propriu sau în deplasare.

„Noi ne-am pregătit foarte bine în cantonament și în meciul cu Voluntari am arătat foarte bine. Băieții sunt foarte pregătiți, foarte bine mental și fizic. Sper să putem face un meci bun vineri, să reușim să câștigăm din nou. Victoriile îți dau încredere și liniște să muncești mai bine. E foarte important să facem un meci bun și să câștigăm, a declarat tehnicianul.

Întrebat dacă va fi diferit jocul din campionat față de cel din Cupa României, Romario a spus:

Nu diferă cu nimic. Ei joacă tot în alb și vișiniu. Rapid e o echipă bună. Contează însă foarte mult ce facem noi. Asta e cel mai important. Trebuie să ne preocupe jocul nostru.

Au jucători cu experiență și desigur că au un avantaj când joacă acasă, cu un stadion plin care îi împinge de la spate. Dar, nu putem să ne așteptăm la o echipă mai slabă când joacă în deplasare, pentru că nu e adevărat. E o echipă foarte bună, matură. Trebuie să tratăm la fel meciul, indiferent că ar fi acasă sau în deplasare„, a declarat jucatorul.

Mijlocasul brazilian sustine ca echipa este pe drumul cel bun cu pregatirea.

„Eu zic că a fost o săptămână foarte bună, cu muncă serioasă și tare. Ne-am pregătit foarte bine, așa cum am făcut-o și înainte de meciul cu Voluntari. Așa cum a zis Mister, suntem pe un drum bun cu pregătirea și dacă vom continua la fel sunt sigur că la sfârșitul campionatului va fi bine„, a mai precizat antrenorul.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *