CFR Cluj încearcă să continue seria impresionată împotriva celor de la FC Voluntari

Astăzi, 30 ianuarie, de la ora 20:00, are loc ultima partidă a etapei cu numărul 23 din Superligă. Campioana României, CFR Cluj, joacă la Voluntari împotriva formației locale. 

CFR Cluj a revenit pe prima poziție a Superligii, etapa trecută, după mai bine de cinci luni. Aceștia au surclasat, în deplasare, cu scorul de 0-3, fostul lider, Farul Constanța. După victoria de aseară a constănțenilor împotriva bucureștenilor de la FCSB, scor 2-3, clujenii au nevoie din nou de victorie pentru a reveni pe prima poziție.

FC Voluntari vine după înfrângerea la limită, 2-1, administrată de rivala CFR-ului, „U” Cluj. Aceștia se află pe locul 9 în campionat, la șase puncte de ultimul loc care asigură participarea în play-off. Cu doar opt meciuri rămase de disputat pentru ilfoveni și având în vedere diferența de șase puncte, care ar putea deveni nouă în cazul în care Sepsi câștigă cu 3-0 la masa verde partida cu FCU Craiova, putem anticipa o așezare ofensivă a celor de la Voluntari.

FC Voluntari, victima favorită a CFR-ului

Meciurile cu FC Voluntari au devenit, pentru CFR-iști, cele mai așteptate jocuri ale sezonului. În ultimele 13 partide directe, CFR Cluj a câștigat 12 din ele, iar un meci s-a terminat la egalitate. Impresionant este și faptul că patru din cele 12 victorii au fost la cel puțin patru goluri diferență. Ultima victorie a ilfovenilor, împotriva clujenilor, a fost pe 17 decembrie 2016, scor 2-1.

Tudor Moisa

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *