CFR Cluj, în fața meciului sezonului pe „Olimpico”! Elevii lui Dan Petrescu pregătiți să facă surpriza cu Lazio!

CFR Cluj va disputa astăzi turul 16-imilor UEFA Europa Conference League în compania celui mai greu adversar posibil, Lazio Roma. Sorții nu au fost prietenoși cu echipa clujeană la tragerea din noiembrie. Dubla dintre CFR Cluj și Lazio este cea mai disproporționată din această fază a competiției.

Elevii lui Dan Petrescu au ajuns la Roma pe fondul unor evoluții dezamăgitoare în campionat care nu dau prea multe speranțe echipei în confruntarea cu biancocelesti din deplasare. CFR Cluj a pierdut ultimele două partide jucate pe Stadio Olimpio, meciuri care au avut loc relativ recent. În 2019 clujenii au pierdut în fața lui Lazio cu 0-1 după o a doua repriză peste așteptări. La finalul acelei faze a grupelor din Europa League, feroviarii au terminat în fața capitolinilor pe locul 2. Ultima partidă disputată pe Olimpico a avut loc la doar un an distanță în fața Romei. Din păcate CFR a mers în Italia cu un lot decimat de accidentări și s-a întors cu 5 goluri primite.

Nici adversara CFR-ului nu trece prin cea mai bună formă din acest sezon, lazialii având 4 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. Din cauza acestei forme slabe echipa antrenată de Maurizio Sarri a căzut până pe locul 6 al clasamentului din Serie A. Lazio a ajuns în Conference League de pe locul trei al grupei de Europa League, una foarte ciudată în care toate echipele au terminat cu 8 puncte.

Golgheterul lui Lazio, odihnit?

La conferința de presă premergătoare meciului, antrenorul Sarri a vorbit și despre posibilitatea ca Ciro Immobile să evolueze împotriva campioanei României: „În cazul lui Immobile, el nu poate juca încă două meciuri complete în decurs de trei zile. Vom vedea mâine dacă va putea juca o parte a partidei sau nu.” Italianul de 32 de ani are 8 goluri marcate în 22 de meciuri disputate în actuala stagiune.

Lazio – CFR Cluj se joacă astăzi de la ora 22:00 pe Stadio Olimpico, Roma.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *