Trupa lui Petrescu va avea o primă specială dacă vor trece de Lazio în play-off-ul Conference League

CFR Cluj va înfrunta formația Lazio Roma, joi seara, 23 februarie, de la ora 19:45, pe teren propriu, în manșa a doua a play-off-ului Conference League, iar elevii vor avea o primă specială dacă vor reuși să treacă de gruparea italiană, a anunțat președintele clubului, Cristi Balaj.

Șeful din Gruia a declarat că elevii lui Dan Petrescu vor avea o primă specială de 200.000 de euro, iar stadionul va putea găzdui 16.000 de oameni, toate biletele fiind epuizate.

„Am demonstrat prin rezultatele pe care le-am avut în grupele Conference League. Reprezentăm România și există o responsabilitate, chiar dacă știm că avem un adversar foarte puternic. Dacă nu am avea speranță, nu am fi învins Slavia Praga în două manșe.

Immobile este letal, nu are nevoie de multe oportunități. Ne întrebăm de ce unii jucători sunt atât de scumpi. Faptul că au șanse să se califice direct în grupele Champions League spune foarte multe. Au prima șansă, dar vom avea spectatorii de partea noastră.

În cupele europene, procentul în care au câștigat echipele mai valoroase este covârșitor. Faptul că mai apare câte o minune uneori nu înseamnă că e regula.

În zece oameni, Lazio a fost foarte puternică. Au avut posesie, au blocat acțiunile noastre. Nu au avut foarte multe ocazii de gol.

Yuri și Boateng sunt pierderi mari. În apărare mai avem soluții, dar la mijloc suferim. Boateng este unul dintre cei mai buni mijlocași din România.

Greu mai găsești bilete la meci. Din ce știu, e sold out. Mai sunt bilete prin colțurile stadionului. Putem să găzduim 16.000 de spectatori.  

Suntem alături de jucători. N-am făcut nicio presiune asupra lor, i-am încurajat. Da, ăsta e adevărul. Există o primă de 200.000 de euro pentru jucători”, a spus Cristi Balaj, la Fanatik.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *