Totul pentru calificare! CFR Cluj are șansa ei în returul cu Lazio din Gruia!

CFR Cluj va înfrunta în această seară pe Lazio în returul play-off-ului de calificare pentru optimile UEFA Europa Conference League în fața unei arene pline până la refuz. Ardelenii au vândut toate biletele cu 4 zile înainte de meci iar suflarea CFR-istă are toate argumentele să spere la o minune.

Clujenii și-au mai reglat moralul înaintea acestui retur câștigând în campionat după două înfrângeri și marcând pentru prima oară după 4 meciuri. Elevii lui Dan Petrescu au trecut de FC Argeș cu 3-1 într-un meci care putea să fie încheiat mult mai ușor, dar autogolul lui Kolinger le-a dat emoții feroviarilor timp de 10 minute. Krasniqi rămâne cel mai în formă jucător din Gruia: după ce a scos cartonașul roșu în meciul de la Roma, kosovarul a închis tabela cu un gol superb din afara careului la doar câteva minute de la introducerea sa pe teren.

Două piese de bază vor lipsi din primul 11 al CFR-ului

CFR se confruntă cu două absențe foarte importante pentru meciul de mâine: doi titulari, Yuri Matias Și Nana Boateng sunt suspendați. În locul lor ar putea intra Kolinger, respectiv Cvek sau Bordeianu.

Absențe importante are și Lazio, 5 oameni care au jucat săptămâna trecută fiind în afara lotului pentru partida din această seară. În afara suspendatului Patric, mijlocașii Sergej Milinkovic-Savic și Marcos Antonio respectiv atacanții Pedro și Mattia Zaccagni nu au făcut deplasarea la Cluj-Napoca din cauza unui virus. Totuși, arma principală a capitolinilor, Ciro Immobile este într-un fel nevoit să joace, pentru a suplini absența colegilor săi. Acesta a fost elogiat de Dan Petrescu la ultimele conferințe de presă, tehnicianul român fiind sigur că fără Immobile pe teren, CFR ar avea o șansă mult mai mare la calificare. Atacantul care în weekend a împlinit 33 de ani, a adus victoria lui Lazio din meciul contra Salernitanei marcând ambele goluri ale echipei sale.

Cu siguranță, CFR este a doua favorită în această seară dar cu sprijinul publicui și cu puțină șansă, elevii lui Dan Petrescu pot să facă surpriza și să continue aventura europeană.

CFR Cluj – Lazio se joacă în această seară de la ora 19:45!

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *