Stadion elite, gazon de divizia C. Terenul se prezintă în condiții dezastruoase la meciul dintre „U” Cluj și FC Botoșani – FOTO

Gazonul de pe Cluj Arena la ora partidei din cadrul etapei a 27-a dintre FC Universitatea Cluj și FC Botoșani care are loc sâmbătă, 25 februarie, de la ora 17:00, se prezintă în condiții dezastruoase la ora meciului.

Deși echipa Universității a evoluat un meci la Mediaș, se pare că reprezentanții firmei care se ocupă de administrarea terenului nu au reușit să rezolve situația problematică a gazonului și astfel la ora meciului terenul s-a prezentat ca un veritabil câmp de cartofi cum mai vezi, poate, doar în ligile inferioare.

Înaintea confruntării dintre „U” Cluj și Botoșani, patru muncitori de la Eco Garden, societatea care răspunde de administrarea terenuleui, au încercat să peticească gazonul, însă fără succes.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *