Se încinge derby-ul Clujului! Ultrașii lui CFR au început provocările pentru fanii lui „U” Cluj

Meciul cu numărul 74 din derby-ul Clujului dintre CFR și Universitatea va avea loc luni, 13 martie, de la ora 20:30, în Gruia, iar suporterii alb-vișiniilor reuniți în Peluza Vișinie au publicat un mesaj care încinge derby-ul. Galeria feroviarilor alături de membrii din conducerea clubului au convenit să ofere alte patru sectoare din tribuna a doua suporterilor Universității pe lângă sectorul destinat oaspeților.

Suporterii campioanei României au susținut că s-a luat decizia de a le fi acordat 3000 de locuri din capacitatea stadionului din Gruia celor de la Universitatea și au făcut apel la bun simț și respect, încurajând fanii să umple arena.

Mai sunt șase zile până la mult așteptatul derby-al Clujului, probabil ultimul din acest sezon, iar galeria CFR-ului a luat atitudine în fața rivalilor de la „U” Cluj postând un mesaj pe rețelele de socializare. Prin această postare Peluza Vișinie cere ca alocarea locurilor celor două galerii să fie respectată de fanii rivali. „Respectul trebuie să fie de ambele părți, așa că nu vom tolera suporteri “albi-negri” în Gruia în afara celor deplasați organizat! Fiecare persoană care va veni în Gruia separat de peluza Universității trebuie să își asume toate riscurile la care se va expune.”

Peluza Vișinie: „La noi acasă suntem suverani!”

Astfel galeria CFR-istă încearcă, prin acest mesaj, să evite eventualele „ciocniri” între fanii celor două echipe în zonele destinate suporterilor campioanei. Totodată „frânarii” iau atitudine și spun că vor exista repercusiuni în caz contrar: „La noi acasă trebuie să fim respectați, la noi acasă suntem suverani iar persoanele ostentative si de rea voință vor afla pe pielea lor ca nu coborâm capul în fața nimănui.”

La finalul mesajului, „frânarii” s-au adresat și oficialilor Universității precizând că limbajul sfidător și ostentativ al fanilor „U”-iști nu va fi tolerat: „Dacă oficialii Universității își doresc război între clujeni[…], asta vor primi.”

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *