Handbalistele lui „U” Cluj au obținut o victorie fără emoții cu Timișoara, în Divizia A

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj o obținut o victorie fără emoții sâmbătă, 11 martie, cu CSU Universitatea de Vest Timișoara, scor 33-20, în cadrul etapei a 15-a a Diviziei A Seria C.

„Studentele” au început entuziasmant jocul din Sala Sporturilor „Horia Demian” și au preluat conducerea pe tabelă încă din debutul partidei, iar timișorencele nu au avut replică în fața trupei clujene.

Timișorencele nu au avut sorți de izbândă nici în repriza a doua, iar universitarele au controlat jocul și și-au adjudecat o victorie categorică.

Cea mai bună marcatoare a lui „U” Cluj a fost Cristina Crețu, cu 7 goluri, urmată de Gabriela Istrate (5), Larisa Șerban (5), Reka Tamaș (4), Ștefania Pîrvulescu (4), Corina Cordoș (3), Alexandra Ploscar (3) și Ana-Maria Stana (2).

FOTO (c) Marius Jucan

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *