Mesajul comun transmis de cei doi antrenori înaintea derby-ului Clujului. „Cel mai bun să câștige”

Derby-ul Clujului dintre CFR și Universitatea este cel mai vechi derby din România, iar luni seara, 13 martie, de la ora 20:30, va ajunge la episodul cu numărul 74.

Meciul va avea loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia, iar interesul pentru această partidă este unul uriaș, urmând să se joace cu casa închisă.

Dacă între suporteri rivalitatea este una maximă, la nivelul celor două bănci tehnice respectul primează. Mai ales când echipele sunt pregătite de către doi foști componenți ai Generației de Aur, colegi de cameră, Ioan Ovidiu Sabău și Dan Petresscu.

Cei doi antrenori au transmis un mesaj comun de respect, iar „indiferent de rivalitate, lupta pentru victorie se dă doar în teren. Cel mai bună să câștige”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *