RECOMANDĂRI oficiale pentru fanii lui „U” Cluj care vor veni în Gruia la derby-ul cu CFR

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj a anunțat o serie de recomandări pentru fanii care vor veni la meciul cu CFR, în urma consultărilor cu reprezentanții clubului gazdă și autoritățile implicate în organizarea meciului.

  • Accesul în stadion se va face începând cu ora 18:30 și recomandăm suporterilor să ajungă din timp la porțile de acces, având în vedere restricțiile de circulație provizorii impuse în zonă și posibilitatea producerii unor aglomerări de persoane.
  • Recomandăm suporterilor noștri să nu vină la stadion cu bagaje. Pentru efectuarea accesului spectatorilor în arena sportivă, agenții de ordine și siguranță vor efectua, în dreptul punctelor de acces, controlul corporal preventiv.
  • Toți suporterii trebuie să aibă asupra lor un document de identitate și biletul de acces la meci în format print sau electronic.

Derby-ul cu numărul 74 dintre CFR și Universitatea Cluj va avea loc luni, 13 martie, de la ora 20:30, în Gruia, într-o partidă care contează pentru etapa a 30-a a sezonului regular, ultima înaintea play-off-ului/play-out-ului.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *