VICTORIE categorică pentru handbaliștii lui „U” Cluj împotriva principalei contracandidate la promovare, CSM Alexandria

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj a obținut o victorie categorică, sâmbătă, 11 martie, pe teren propriu, împotriva formației CSM Alexandria, cu scorul de 34-27 (17-11), în fața principalei contracandidate la promovare în prima divizie.

Clujenii au început duelul din Sala Sporturilor din Cluj-Napoca din postura de lider al clasamentului și neînvinși, iar elevii pregătiți de antrenorul-jucător Ionuț Ramba au început bine partida și au preluat rapid conducerea pe tabelă și nu a mai cedat avantajul până la final.

Scorul la pauză a fost o diferență de 6 goluri (17-11), iar evoluția bună și curajoasă a „studenților” în partea a doua a continuat.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a luat o opțiune serioasă la promovarea în prima ligă a handbalului românesc.

Cel mai bun marcator din tabăra lui U Cluj a fost Ionuț Ramba, cu 11 goluri, urmat de Alexandru Coman (6), Ștefan Adoreanu (5), Călin Hossu (2), Mircea Alisie (2), David Kereki (2), Tudor Drăgoi (1) și Bogdan Paul (1).

Foto: Marius Jucan

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *