Dan Petrescu cere din nou respect după ce fanii Universității l-au înjurat chiar „la el acasă”! „La cât sunt eu de înjurat, pot să fac și eu asta”

CFR Cluj a câștigat la pas derby-ul cu Universitatea Cluj, cor 4-0 într-o atmosferă senzațională creată de fanii „șepcilor roșii”. Trupa lui Dan Petrescu a fost net superioară pe teren marcând de patru ori, dar ratând și o lovitură de la 11 metri, a treia acordată campioanei României. La finalul meciului Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit de faptul că a fost din nou înjurat, de data aceasta pe teren propriu. Acesta a arătat 4 degete spre tribună înainte să intre la vestiare.

La cât sunt eu de înjurat, pot să fac și eu asta. Măcar să arăt patru degete! Atât! Dacă zic ceva, sunt certat, criticat. Mă înjură toți peste tot. Am arătat patru fanii mei. Am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă, unde sunt eu antrenor.

Trebuie întrerupt meciul când sunt înjurat. Sunt de 6 ani înjurat peste tot. Asta e viața, asta e România, mergem înainte. Sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate! Asta merit?

Dan Petrescu ar fi vrut să se oprească meciul

Unde e respectul pentru o legendă? Zero! Asta e realitatea. Mă înjură tot stadionul la mine acasă. Ce să fac? Să tac din gură? Toată lumea uită ce am făcut pentru România.

Am zis să se oprească puțin și să se reia. Să-i avertizeze. Eu vreau ca meciurile să se joace pe teren. Dar știu că nu e posibil, merg înainte, nu are cum să se oprească meciul că strigă unii”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *