Dragoș Tescan, golul descătușării după luni întregi de suferință! Ce a declarat atacantul după victoria cu FC Argeș?

Atacantul celor de la Universitatea Cluj, Dragoș Tescan a revenit pe teren cu gol marcat în victoria obținută de elevii lui Ioan Ovidiu Sabău în prima etapă a play-out-ului Superligii. „Șepcile roșii” s-au impus cu corul de 2-0, atacantul de 23 de ani închizând socotelile cu un gol marcat la ultima fază a meciului.

Tescan revenise după o accidentare îndelungată chiar în meciul cu CFR în care a jucat 30 de minute, iar acum în doar 4 minute a reușit să puncteze pentru echipa sa după aproape 10 luni: „Mă bucur pentru jocul nostru, felicit toți colegii pentru atitudine și dăruire. Cât pentru mine… e foarte multă muncă în spate și îi număr pe o mână pe oamenii care sunt alături la greu. După o accidentare de o lună și jumătate, în primă fază, să fac un singur antrenament cu echipa iar fostul antrenor să mă bage 35 de minute, am recidivat. A fost o recidivă foarte gravă și sunt puțini oameni care știu cât am muncit în spate alături de staff-ul tehnic.

Îi mulțumesc lui Mister pentru încrederea acordată, pentru răbdare. După atâta timp de inactivitate este normal să-ți pierzi tonusul, dar m-am recuperat. Dacă spune Mister, va trebui să muncesc să pun câteva kilograme în plus.

Este datoria noastră morală să salvăm echipa de la retrogradare, până la urmă acesta este obiectivul principal, să nu mergem la baraj. Tot ce va fi mai sus, va fi ca un bonus pentru noi.” a spus Tescan după meci.

Universitatea Cluj revine în lupta pentru evitarea retrogradării sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12 împotriva celor de la UTA Arad.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *