Sabău, după victoria la debutul în play-out-ul Superligii: „E o victorie muncită, care ne dă o stare de liniște pentru o perioadă destul de scurtă”

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, și-a felicitat elevii pentru dăruire și determinarea cu care au evoluat în victoria cu FC Argeș, scor 2-0, la debutul în faza play-out-ului Superligii, prin golurile reușite de Remacle și Tescan.

„O victorie foarte foarte importantă la început de play-out, mă uitam la meciurile care s-au jucat, toate aveau un ritm destul de modest, fără realizări, echipe foarte tensionate, să nu piardă, nu au riscat și mă așteptam să fim și noi în această stare, dar până la urmă am reușit să depășim acele momente tensionate, să ne creăm ocazii și să înscriem, iar până la urmă am reușit să câștigăm. E o victorie importantă, muncită, care ne dă mai multă liniște în această perioadă să ne putem pregăti și încredere.

Mă bucur foarte mult pentru Tescan, care a fost foarte mult timp accidentat, descurajat și pentru mine a fost foarte greu să găsesc soluții să îi dau ocazia să joace, mă bucur foarte mult că a înscris.

Vreau să felicit pe toți jucătorii, suporterii care ne-au încurajat în această seară”, a declarat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău la finalul jocului.

„E un moment bun și o victorie care ne dă o stare de liniște pentru o perioadă destul de scurtă. E un mare câștig că Tescan a marcat, e un jucător care are calitate și important pentru noi și cu siguranță ne va ajuta foarte mult”, a mai sustinut Sabau.

Cum i-a motivat Sabău pe jucători?

„Condiția a fost că dacă vor câștiga, vor avea trei zile libere. Le-am promis că le dau trei zile libere, nu două. Poate și acesta a fost un motiv pentru care ei și-au dorit foarte mult”, a declarat antrenorul.

„Trebuie să ținem aceeași stare de spirit, de modestie, umilință până la urmă și de fiecare dată să fim foarte motivați. Am vrut să ne luăm așa o revanșă față de noi, față de suporteri„, a mai susținut Sabău.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *