Handbaliștii lui „U” Cluj au remizat la Alexandria, dar rămân invincibili în play-off-ul de promovare

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj rămâne invincibilă în play-off-ul de promovare în cadrul Diviziei A, în cadrul etapei a 12-a, după ce a remizat, scor 28-28 (13-13), în deplasare pe terenul lui CSM Alexandria.

Această remiză înseamnă și primele puncte pierdute de alb-negri în această fază a competiției, Universitatea își păstrează totuși invincibilitatea în condițiile în care este virtual promovată pe prima scenă a handbalului masculin românesc.

Așa cum ne așteptam a fost un meci disputat, cu multă risipă de energie în care gazdele au încercat să își ia revanșa după meciul din tur. A rezultat o dispută dinamică și frumoasă. Am început mai greu partida dar după 10-15 minute am echilibrat jocul și de acolo am fost doar la conducere.

Din păcate nu am gestionat cum trebuie finalul în care, cu 4 minute rămase de joc, aveam un avans de 2 goluri. Învățăm însă din greșeli, ne bucurăm că am rămas neînvinși și așteptăm cu nerăbdare ultimele două meciuri„, a declarat la finalul partidei, antrenorul-jucător Ionuț Ramba, pentru u-cluj.ro.

Cel ai bun marcator al Universitatii Cluj a fost Călin Hossu, cu 8 goluri, urmat de David Kereki 7 (5 de la 7 metri), Mark Adoreanu 6, Raul Ostace 2 și respectiv Tudor Drăgoi, Cătălin Ghivil, Bogdan Paul, Alexandru Coman și Vlad Coman câte un gol. În poartă, Răzvan Szopka a reușit 9 parade dintre care 4 aruncări de la 7 metri.

Miercuri 3 mai, în penultima etapă a play-out-ului de promovare din Divizia A, ”U” va primi vizita echipei CSM Reșița, partidă care va reprezenta și ultima evoluție a clujenilor pe teren propriu in acest sezon.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *