Petrescu a găsit explicația după eliminarea șocantă a CFR-ului din Cupa României și umilința aplicată de Sepsi

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României de Sepsi OSK, formația pregătită de Cristiano Bergodi care s-a impus cu scorul de 3-0 în semifinalele competiției, iar antrenorul Dan Petrescu s-a resemnat cu privire la acest eșec drastic. Acesta a pus pe seama oboselii evoluția dezastruoasă a elevilor săi în duelul cu echipa din Sfântu Gheorghe.

„Cam așa a fost, asta e realitatea. Din păcate, jucătorii care au jucat la meciul cu Farul nu și-au revenit, a fost un meci cu intensitate maximă acolo, cu mult stres și drum foarte lung.

Apoi ne-am întors la Cluj, 5 ore cu autocarul. Se vedea că toți vor, dar nu puteau. Chiar Burcă mi-a zis că nu poate să alerge. Aici e greșeala mea, poate trebuia să bag jucătorii care au evoluat mai puțin.

Așa n-aș mai fi riscat. La câți accidentați avem, nu ne mai trebuiau alții. Am arătat mai bine în 10, singurul lucru de care îmi pare rău e că trebuia să bag 7-8 jucători proaspeți, dar am zis să respect competiția, pentru că voiam în finală.

E al 57-lea meci, băieții sunt foarte obosiți, s-a văzut clar. Camora a intrat după accidentare, Burcă a intrat foarte obosit, acolo s-a pierdut meciul, la eliminare.

Se vede c-au câștigat Cupa României, sunt specialiștii competiției și le urez baftă”, a spus Petrescu. 

În cealaltă semifinală, Universitatea Cluj va primi vizita formației UTA Arad, în această seară, de la ora 19:00, pe Cluj Arena.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *