VIDEO – Străzile Sibiului, în alb și negru. Fanii lui „U” Cluj au venit în număr mare la finala Cupei României

Fanii Universității Cluj s-au deplasat în număr foarte mare la Sibiu pentru a participa la finala Cupei României împotriva formației Sepsi OSK, confruntarea având loc pe stadionul Municipal, începând cu ora 20:30.

Suporterii clujeni înarmați cu fulare și steaguri cu însemnele „șepcilor roșii” au cucerit centrul Sibiului și au colorat în alb-negru străzile orașului, toate terasele și localurile fiind ticsite de fani.

La meciul de pe noua arenă din Sibiu sunt așteptați peste 8000 de fani clujeni, care au umplut atât peluza rezervată lor, cât șo cele două tribune.

Ultrașii Universității au aprins torțe în Piața Mare din Sibiu și au interpretat celebrele cântece ale alb-negrilor, care au răsunat în tot Sibiul.

Corespondență din Sibiu

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *