BUCURIA CAMPIONILOR. U-BT Cluj-Napoca, de profesie învingători! Sărbătoare în alb și negru într-un local clujean pentru al treilea titlu consecutiv! VIDEO

U-BT Cluj-Napoca și-a adjudecat duminică seara, 28 mai, în fața a peste 10.000 de spectatori clujeni prezenți în BT Arena, cel de-al treilea titlu consecutiv în Liga Națională, într-un duel desfășurat cu trofeul pe masă în fața eternei rivale CSM Oradea.

Trupa lui Silvășan a trecut cu scorul de 70-59 de orădeni, în acest meci 6 al finalei Ligii Naționale, iar rezultatul i-a adus mult așteptatul trofeu de campioană.

În urma acestui succes obținut în această seară, alb-negrii au obținut trei trofee în acest sezon competițional 2022-2023, după Cupa și Supercupa României.

După ce au primit medaliile și trofeul de campioni, baschetbaliștii și staff-ul lui U-Banca Transilvania Cluj au ieșit afară pentru tradiționala baie în Someș, iar în jurul orei 22 au luat cu asalt un local din interiorul Sălii Polivalente pentru a sărbători alături de suporteri performanța acestei stagiuni care a adus în vitrina clubului alb-negru cele mai importante trei trofee ale unui sezon competițional.

Fanii le-au scandat numele tuturor jucătorilor și staff-ului, au interpretat imnul „Slavă ție studenție” și au făcut show pe celebrul „Shalalalala”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *