Un atacant este primul transfer al lui „U” Cluj pentru noul sezon. A fost unul dintre cei mai buni marcatori din Superliga

Unul dintre cei mai buni marcatori din Superligă în sezonul trecut este primul transfer al Universității Cluj pentru noul sezon din Superliga.

Este vorba de atacantul Daniel Popa (27 de ani), care a declarat că a semnat cu gruparea clujeană pentru suporteri.

Universitatea are o galerie extraordinară. Am fost convins și de oamenii din conducere, care m-au dorit foarte mult. Sper ca suporterii să fie alături de noi începând cu noul sezon, să vină în număr cât mai mare la stadion, așa cum o fac de obicei.

Îmi doresc mult să ne susțină pentru că vom da totul pentru a face un sezon bun. Scopul meu este să îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivele„, a declarat Popa, pentru site-ul oficial.

Peste 200 de meciuri în prima ligă și 57 de goluri marcate

Originar din Pietroșița, Daniel Popa a început fotbalul la FCM Târgoviște. La nivelul primei ligi a jucat pentru Chindia Târgoviște, Dinamo și FC Botoșani.

În total a strâns 206 partide în Liga 1, marcând 57 de goluri. Cele mai multe reușite au venit în tricoul Chindiei, pentru care a înscris de 39 de ori.

Noul atacant al Universității Cluj a cucerit primul trofeu în sezonul 2016/2017, primul în tricoul celor de la Dinamo București. La finalul acelei stagiuni, acesta ridica deasupra capului trofeul Cupei Ligii.

A contribuit cu trei goluri pe parcursul competiției câștigate de formația din „Ștefan cel Mare”.

Cu 9 goluri în sezonul 2022/2023, Daniel Popa a fost golgheterul Chindiei Târgoviște, dar și unul dintre cei mai buni marcatori români din Superliga.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *