Ioan Ovidiu Sabău și-a anunțat plecarea de la „U” Cluj: „Pentru sănătatea mea, am luat decizia să renunț la funcția de antrenor”

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat marți dimineață în cadrul unei conferințe de presă că a renunțat la funcția de antrenor al Universității Cluj, la sfârșitul acestui sezon competițional.

Sabău și-a motivat decizia din cauza stării de sănătate și că își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie. Tehnicianul a reușit să salveze echipa de la retrogradare, obiectivul principal al acestui sezon, și să obțină calificarea în finala Cupei României.

„A fost un an greu, în care conducerea a reușit să ne ofere condițiile necesare ca să ne salvăm, am avut un parcurs bun, care a făcut să ne câștigăm respectul tuturor. După eșecul cu Voluntariul am reușit să ne revenim la Botoșani, să batem la Sibiu și am terminat pe locul 9, un loc bun.

A venit și finala de Cupă, o finală jucată bine, cu multe momente bune, am avut ocazii, o evoluție bună, cu un public care ne-a împins de la spate. E o experiență pentru toți, staff, jucători benefică. Am vrut să nu-i dezamăgim pe suporteri, uneori am reușit, altădată nu am reușit.

Meciul de Cupă m-am consumat, m-am măcinat mult. Pentru sănătatea mea, am luat decizia să renunț la funcția de antrenor. Aș dori să rămân în cadrul clubului, să ajut jucătorii tineri să se înscrie la U”, a spus Sabău, citat de curieruldecluj.ro.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *