Viorel Moldovan, prima declarație după interesul „șepcilor roșii” pentru el: „Clujul m-a atras tot timpul. Mergeam foarte des la meciurile lui U Cluj”

Fostul internațional al României, Viorel Moldovan, se află în cărți pentru a prelua banca tehnică a Universității Cluj după plăcerea lui Ioan Ovidiu Sabău.

Moldovan este preferat de suporterii clujeni, iar fostul atacant al naționalei a recunoscut oficial că a fost căutat de o persoană din conducerea „șepcilor roșii” pentru a prelua banca tehnică.

Am fost sunat de o persoană apropiată clubului U Cluj, care m-a întrebat dacă aş fi interesat să preiau banca tehnică, în cazul în care Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua. I-am spus că din partea mea există disponibilitate, iar dacă U Cluj sunt interesaţi de serviciul meu, ne putem aşeza la masă pentru a discuta anumite aspecte în profunzime. Să vedem dacă ajungem la un numitor comun.

Mi s-a spus că voi fi contactat de către oficiali, dar nu s-a întâmplat până în momentul de faţă. Acum câteva zile (n.r. – când a vorbit cu acea persoană), când Neluţu nu luase decizia, iar cei de acolo o aşteptau.Cu U Cluj am discutat de multe ori. Şi înainte de Neluţu Sabau am vorbit. Chiar am discutat cu unul dintre colaboratorii lui Neluţu, Sandu Tărbârcă, şi cam ştiu tot ce se întâmplă la Cluj, de lot, de tot, pentru orice caz.

Nu pot duce la discuţii nepregătit. Da, cunosc toate mişcările, am toate datele. Înainte de 2017 a fost varianta U Cluj pentru mine. Atunci era Walter patron. Echipa retrogradase. Dar nu am mai ajuns.

Clujul m-a atras tot timpul, sunt aproape de Bistriţa, 125 de km. Un oraş frumos. Echipa copilăriei mele. Mergeam foarte des la meciurile lui U Cluj.

Un oraş care mă încântă. Pentru mine, foarte important este mediul, locul unde mă duc. Eu sunt o persoana care vrea să simtă susţinere, afecţiune, ca să pot da foarte mult. Să fiu bine venit. Chiar am primit foarte multe mesaje din partea prietenilor mei din Cluj, care mi-au spus că aşteaptă cu braţele deschise, dacă va fi. Nu se ştie ce se va întâmpla. Eu nu am vrut discut, am vrut să evit. Dacă se leagă ceva, bine. Dacă nu, la fel de bine. Vedem ce se va întâmpla„, a declarat Moldovan.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *