Primele schimbări în staff-ul campioanei. „Secundul” Milorad Perović s-a despărțit de U-BT Cluj

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a anunțat primele schimbări în staff după câștigarea campionatului în acest sezon competițional 2022-2023.

Antrenorul Mihai Silvășan a decis să își formeze un nou staff tehnic, iar Milorad Perović nu va continua alături de club.

Clubul nostru îi mulțumește lui Pero pentru contribuția avută în toți anii petrecuți la Cluj-Napoca.În vârstă de 63 de ani, Pero a venit prima dată la U-Banca Transilvania în sezonul 2009-2010, fiind secund al lui Marcel Țenter„, a anunțat conducerea clubului.

De asemenea, antrenorul sârb le-a mai pregătit ca principal pe CSU Brașov și Rapid București, fiind de asemenea asistent la SCM Timișoara, Gaz Metan Mediaș, respectiv Steaua CSM EximBank București.

Perović a fost secund al lui Marcel Țenter și la EuroBasket 2017, competiție care s-a desfășurat la Cluj-Napoca. Pe de altă parte, Pero a lucrat mai mulți ani în cadrul Academiei U-BT, fiind tehnicianul ce a condus echipa noastră la Adidas Next Generation Tournament în 2021.

Alături de U-Banca Transilvania, Milorad Perović a câștigat două titluri, două SuperCupe și o Cupă a României.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *