CFR Cluj și-a scos la vânzare principalele vedete din lot. Doi fotbaliști ar putea ajunge la Rapid

CFR Cluj a început curățenia de vară în lot după ce a încheiat pe 3 clasamentul Superligii și a prins, in extremis, cupele europene.

Feroviarii s-ar putea despărți de mai mulți jucători-vedetă, iar patronul Neluțu Varga le-a stabilit prețurile celor mai importanți dintre jucători pentru a rezolva problemele financiare cu care se confruntă clubul din Gruia.

Tânărul Claudiu Petrila (22 de ani) ar putea fi cedat unui club din Germania, Spania sau SUA, care deja îl monitorizează, iar suma cerută de conducerea din Gruia este cifraă la 4 milioane de euro, potrivit Sport.ro.

De asemenea, fundașul Andrei Burcă, titular incontestabil al naționalei României, ar putea pleca și el din Gruia, având oferte din Emiratele Arabe, dar și din Europa, pentru o sumă cuprinsă între 1,5 milioane și 2, iar kosovarul Ermal Krasniqi se află în atenția lui Lazio, acolo unde poate juca în Champions League din vară.

Există un acord și între CFR Cluj și Rapid pentru cedarea a doi fotbaliști: Yuri Matias (28 de ani) și Christopher Braun (31 de ani), ambii fundași. Rapid a făcut o ofertă de 600.000 de euro, CFR vrea 750.000, însă cele două formații ar putea ajunge la o înțelegere.

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *