Veteranul Ovidiu Hoban, dorit în continuare în staff-ul lui CFR Cluj!

Retras oficial din activitatea de fotbalist profesionist la vârsta de 40 de ani la finalul meciului câștigat de CFR Cluj cu 1-0 împotriva lui FC U Craiova 1948, veteranul Ovidiu Hoban este dorit în continuare în cadrul clubului din Gruia.

Unul dintre acționarii clubului CFR, Ștefan Gadola, a anunțat că speră ca Ovidiu Hoban să rămână în conducere deoarece experiența sa ar fi uun atuu pentru echipă.

”L-am dori în curtea noastră și îl așteptăm cu mare drag! Cu siguranță, poate fi omul care să-i motiveze foarte bine pe jucătorii lui CFR Cluj.

Noi putem oricând să-i găsim un post în clubul nostru. Hoban a pus mult suflet pe teren, a fost un fotbalist foarte bun, ambițios”, a spus Ștefan Gadola, potrivit ProSport.

Hoban, la ultimul meci în Gruia

La finalul partidei cu Craiova 1948, Hoban a vorbit a avut o ultimă declarație în calitate de jucător și le-a urat succes feroviarilor în preliminariile Conference League.

”Foarte emoționant, nu prea am cuvinte. E un moment care îmi lasă un gust amar. Iubesc prea mult acest sport și, cu mare regrete, trebuie să renunț. Trebuie pentru că îmi doresc eu acest lucru, dar e un moment greu și îmi pare rău că nu mai pot continua. Încă nu realizez, dar e decizia mea și o să merg înainte.

E un regret mare, pentru că mi-aș fi dorit să îmi închei cariera cu un trofeu, dar nu se poate tot timpul ceea ce îți dorești. E important că totuși am ajuns să jucăm în Europa. E un lucru bun pentru CFR și sper să ajungă cât mai departe.

Încă nu știu ce urmează. Nici nu știu cum mă cheamă. Știu că mă opresc din fotbal și voi fi mai concentrat pe familia mea. Ăsta este principalul motiv pentru care renunț la fotbal”, a spus Ovidiu Hoban la finalul partidei.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *