Fără victorie în ultimul turneu amical pentru handbalistele lui „U” Cluj înaintea startului noului sezon din Liga Florilor

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a încheiat fără victorie ediția a III-a turneului amical „Trofeul Minaur”, disputat în perioada 22-24 august.

La competiția amicală, handbalistele universitare pregătite de Alin Bondar au evoluat împotriva formațiilor CS Minaur Baia Mare și Iuventa Michalovce (Slovacia).

În primul meci, „U” Cluj au fost învinse de gazda CS Minaur Baia-Mare cu scorul de 31-27 (16-12), iar pentru alb-negre au marcat Dindiligan 4, Lazăr 4, Moraru 3, Senocico 3, Araujo 3, Gandulfo 3, Chintoan 3, Mincu 2, Drăgunoiu 1 și Preda 1.

În partida cu echipa din Slovacia, Iuventa Michalovce, „studentele” au pierdut la 2 goluri, scor 32-30, după ce la pauză tabela de marcaj indica 15 egal. Pentru Universitatea Cluj au înscris: Senocico 6, Chintoan 5, Lazăr 4, Gandulfo 3, Preda 3, Dindiligan 2, Moraru 2, Boian 1.

Deși în niciunul dintre jocurile de pregătire obiectivul nostru nu a fost rezultatul de la sfârșitul jocului sau turneului, ci rularea întregului lot și acordarea de cât mai multe minute de joc tuturor jucătoarelor pentru a ne face o idee cât mai completă despre potențialul fiecărei jucătoare în parte, pentru turneul de la Baia Mare mă declar oarecum nemulțumit deoarece la acest turneu echipa noastră nu a mai fost la fel de unită și determinată ca în precedentele jocuri, mai ales în partea defensivă. Dacă după turneul de la Zalău eram foarte mulțumiți pentru că am reușit să reducem numărul de goluri luate…. la Baia Mare în apărare jocul colectiv a lipsit. Mai avem câteva antrenamente să corectăm ce mai este de corectat și să începem noul campionat cu o altă față, una în care starul trebuie să fie echipa și nu omul!!! Împreună, unită, această echipă poate realiza multe surprize frumoase, trebuie doar să înțelegem că important este grupul și nu individul!!!„, a subliniat tehnicianul handbalistelor universitare, Alin Bondar.

Acesta a fost ultimul turneu de pregătire pentru formația clujeană înainte de noua ediție a Ligii Florilor.

Handbalistele clujene vor debuta în ediția 2019-2010 a Ligii Florilor sâmbătă, 31 august, în deplasare la SCM Gloria Buzău.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *