Update: CFR a găsit înlocuitorul .Varga ia în calcul despărțirea de Petrescu

Update: CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu potrivit Eurosport. „Vișinii” au ajuns la un acord de principiu cu Ladislau Boloni și sunt gata să-i achite lui Petrescu clauza de 400.000 de mii de euro.

Știre inițială:

Apele sunt tulburi la CFR Cluj înaintea disputei cu ocupanta primei poziții din grupa de Conference League, AZ Alkmar, după ce moralul echipei s-a diminuat semnificativ în urma înfrângerii cu Rapid 2-0 din campionat.

Potrivit GSP, Petrescu a avut o discuție aprinsă cu jucătorii marți, când echipa a analizat greșelile din partida cu giuleștenii. Tehnicianul feroviarilor, Dan Petrescu le-ar fi reproșat evoluțiile, iar la final a încheiat: „O să-l chem pe patron să discute cu voi, că eu nu știu ce să vă mai fac. Așa nu se mai poate!”

Aceeași sursă menționează faptul că mai mulți jucători importanți printre care și Denis Alibec, despre care se credea că are o relație bună cu Dan Petrescu, ar dori să revină încă din iarnă la Kayserispor.

Nu în ultimul rând și Neluțu Varga este dezamăgit de jocul echipei, dar și de Petrescu, pe care a mizat totul atunci când l-a izgonit pe Șumudică. GSP precizează că Varga ia în calcul despărțirea de Petrescu în cel mai scurt timp, din cauza rezultatelor obținute, 2 înfrângeri în cele 5 partide de campionat.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *