Akos Szentkuti s-a despărțit de U-BT Cluj și va evolua în străinătate

Tânărul baschetbalist Akos Szentkuti s-a despărțit de campioana U-BT Cluj-Napoca și va evolua în străinătate începând din sezonul viitor.

„Akos Szentkuti a ales să își continue cariera în străinătate, astfel că nu se va mai regăsi în lotul U-Banca Transilvania. Pe această cale, clubul îi mulțumește pentru efortul depus la performanțele din ultimul an.

Akos are 17 ani, măsoară 1.90 metri și este un sportiv format la propria noastră academie. Szentkuti s-a remarcat în toate competițiile de juniori la care a participat, ieșind campion național la categoriile U13 și U14.

De asemenea, tânărul jucător are patru medalii de bronz și s-a regăsit de mai multe ori în echipa ideală a turneelor finale.

Drept dovadă, a debutat la seniori în 2021 și a acumulat 20 de partide în Liga Națională și alte 4 în Cupa României. Mai mult, Szentkuti s-a evidențiat la ultimul turneu final al Cupei României, când a și primit o distincție pentru cel mai de perspectivă sportiv.

Akos a participat cu naționala României la Campionatele Europene U16 și U18. Mult succes, Akos!„, a transmis U-BT Cluj-Napoca.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *