Handbalistele lui „U” Cluj au câștigat la scor duelul cu Reșița și rămân pe podiumul Diviziei A, Seria C

Handbalistele Universității Cluj s-au impus de o manieră categorică în duelul cu CSM Reșița de sâmbătă, 28 octombrie, pe teren propriu, cu CSM Reșița, scor 36-21, după ce l-a pauză aveau 19-10.

Elevele pregătite de Ioan Ani Senocico au controlat jocul și au condus pe tabelă pe toată durata partidei, însă tinerele reșițence au evoluat curajos în fața clujencelor. 

Însă diferența de valoare a fost net superioară alb-negrelor, iar cea mai bună marcatoare a fost Larisa Șerban, cu 12 goluri, urmată de Andreea Muclea 5, Ana-Maria Stana și Sahra Racho câte 4, Iulia Sava, Mihaela Ani Senocico și Andreea Ploscar câte 3 și Cristina Crețu 2 goluri.

După această victorie, clujencele rămân pe poziția a treia a clasamentului Diviziei A, Seria C, cu 9 puncte, devansată de ACS Liviu Rebreanu Turda DivAF și CSM Deva iar în etapa următoare vor juca în deplasare cu CSU UVT Timișoara.

Foto © Marius Jucan

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *