Primul succes stagional pentru baschetbalistele lui „U” Cluj în noul sezon

Gruparea feminină de baschet a Universității Cluj a obținut prima victorie stagională a sezonului 2023-2024, în etapa a doua a Ligii Naționale, scor 81-77, împotriva formației CSM Târgu Mureș, într-un duel desfășurat sâmbătă, 28 octombrie, în Sala Sporturilor din Mureș.

Mureșencele au început tare partida, iar după zece minute scurse din meci aveau un avantaj de 34-12, dar alb-negrele au reușit să întoarcă soarta partidei și să revină la conducere și să preia cârma partide. „Stundetele” pregătite de grecul Ioannis Koukos s-au impus în toate celelalte trei sferturi și și-au adjudecat prima victoria a sezonului.

La finalul partidei, tehnicianul Universității a declarat: „Am obținut o victorie mare în deplasare la Târgu Mureș. Energia pe care am arătat-o până la sfârșitul jocului ne-a adus un succes cu care ne putem mândri. Ne aflăm doar la începutul campionatului și sunt convins că, de la meci la meci, vom juca din ce în ce mai bine”.

Punctele alb-negrelor au fost reușite de: Elisabeth Pavel 20, Alexis Pana 18, Kincso Kelemen 13, Alexandra Uiuiu și Renata Kovacs câte 11 și Veronika Liubinets 8.

În runda următoare ”U” va primi sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian” vizita campioanei ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *