Dan Petrescu, atacat în presa maghiară de agentul lui Adam Lang

Fundașul central maghiar Adam Lang și-a reziliat contractul cu CFR Cluj după doar un sezon petrecut în Gruia, dar jucătorul este dezamăgit de modul cum a fost tratat de antrenorul Dan Petrescu.

Impresarul fotbalistului l-a criticat dur în presa maghiară, acuzând pe „Bursuc” de lipsă de profesionalism.

Fundașul central de 26 de ani a părăsit CFR-ul, tehnicianul campioanei fiind categoric în ceea ce îl priveşte: nu avea vreo şansă să mai evolueze în formaţia campioană, câtă vreme el era antrenor.

Lang adunase 24 de partide, în toate competițiile, pentru CFR, înaintea revenirii lui Dan Petrescu. Super-Dan nu i-a oferit niciun minut maghiarului, acesta prinzând banca de rezerve doar în ultimul meci din play-off, cu FCSB, atunci când CFR era deja campioană.

Despărţirea a fsot anunţată de gruparea ardeleană şi a fost confirmată şi de agentul fotbalistului în presa din Ungaria. Zoltan Illes a avut un discurs dur la adresa lui Petrescu, pe care îl consideră lipsit de profesionalism.

Ne-am înțeles să ne despărțim de CFR Cluj. Nu au fost prea multe semne de întrebare. Când Petrescu s-a întors, i-a spus lui Adam că nu va juca, pentru că nu-l cunoaște. Îi știe pe fundașii care au lucrat cu el sezonul trecut.

Pe de o parte e corect, dar din punct de vedere profesional e inacceptabil ce s-a întâmplat! În 2019, cum poți să-i spui unui jucător că nu-l știi, când poți să afli totul despre un fotbalist în 10 minute datorită mijloacelor tehnice?!, a spus Zoltan Illes, conform de rangado.24.hu.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *