CFR își betonează apărarea. Un fost jucător al Astrei e aproape de a semna cu campioana României

Fundașul central Mike Cestor (27 de ani) s-a antrenat cu campioana CFR Cluj și e la un pas să semneze pe 3 ani cu trupa lui Dan Petrescu, potrivit gsp.ro.

Congolezul, care are și cetățenie franceză, a evoluat în sezonul precedent pentru Astra, dar a devenit liber de contract după ce a depus memoriu, în urma restanțelor financiare pe care gruparea giurgiuveană le-a acumulat în ultimele luni.

În curând ar urma să semneze cu CFR, fiind o soluție după plecarea lui Kevin Boli, revenit în China după împrumut.

Cifrele lui Cestor la Astra

  • 34 de meciuri
  • 28 de partide de Liga 1
  • 2 goluri marcate
  • 7 cartonașe galbene
  • 1 eliminare

Între 2016 și 2018 el a evoluat în Franța, la Epinal, în liga a 3-a, iar între 2012 și 2016 a jucat la Woking, în a 5-a divizie din Anglia! Când a venit la Giurgiu era cotat pe transfermarkt la doar 100.000 de euro, acum nivelul lui a ajuns la 850.000 de euro!

Transferuri CFR Cluj

Veniri: Mario Rondon, Luis Aurelio (ambii Gaz Metan Mediaș), Cosmin Vâtcă (transfer FC Voluntari), Mateo Susic (Sheriff Tiraspol), Andrei Burcă (FC Botoșani), Yacouba Sylla (Stromsgodset IF), Michael Pereira (Yeni Malatyaspor), Sebastian Mailat (revenit după împrumutul la Gaz Metan), Robert Ndip Tambe (revenit după împrumutul la Sheriff Tiraspol), Hugo Firmino (C.D. Cova da Piedade), Andrei Radu (revenit după împrumutul la Chiajna)

Plecări: Adam Lang (contract reziliat), Cristian Bud (contract reziliat), Cristi Manea (împrumut încheiat, Apollon), Kevin Boli (împrumut încheiat, Guizhou Zhincheng), Bryan Nouvier (Raków Częstochowa), Mate Males (contract reziliat), Alex Ioniță (CSU Craiova)

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *