Amical aniversar ”U”- PAOK Salonic. Dulca: ”Sper să fie deseară o sărbătoare”

Amicalul aniversar ”U” 100 de ani organizat de Sports Festival va avea loc deseară de la ora 21.00, pe Cluj Arena. Se vor întâlni Universitatea Cluj și PAOK Salonic, adică o echipă de Liga 2 din România împotriva campioanei Greciei.

La conferința de presă au fost prezenți antrenorul lui ”U”, Cristian Dulca, atacantul Dorin Goga dar și noul antrenor al PAOK. De asemenea, Mirel Alexa, unul din cei cinci acționari ai SportsFestival.

Acesta a spus că ”așteptăm 10.000 de clujeni pe arenă deseară” dar nu a precizat numărul exact de bilete vîndute până astăzi . Bilete se găsesc online și la casieriile Cluj Arena.

La pauza meciului luminile pe stadion se vor stinge și va avea loc un show de lasere.

Revenind la amical, antrenorul lui ”U” Cluj, Cristian Dulca a felicitat performanța clubului PAOK, de a ieși campioană neînvinsă și de a câștiga și Cup Greciei, implicit reușita fostului antrenor al grecilor, românul Răzvan Lucescu. El am mai spus că așteaptă clujenii la stadion. „Sper să asistăm deseară la o sărbătoare”, a afirmat antrenorul lui ”U”.

Vă oferim o filmare de la conferința de presă:

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

2 thoughts on “Amical aniversar ”U”- PAOK Salonic. Dulca: ”Sper să fie deseară o sărbătoare”

 1. Ducu iulie 12, 2019 at 12:17 pm

  Asa a zis, „deseara” ?!?

  Răspunde
  1. sportulclujean iulie 12, 2019 at 12:24 pm

   vizionati filmul video

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *