Dan Petrescu, despre meciul cu Celtic: ”Au prima șansă, e un club care a cucerit Cupa Campionilor, oricine ar merita să vadă ce istorie are”

Dan Petrescu s-a referit la meciul cu Celtic Glasgow, întrebat de reporterul Sportul Clujean, în conferința de presă de dinaintea partidei de campionat cu Chindia, câștigată ieri seară de feroviari cu 4-1.

”Îi respect mult. Au prima șansă, e un club care a cucerit Cupa Campionilor în fond, oricine ar merita să vadă ce istorie are. Un club care vinde jucători cu 20-40 de milioane euro e un club care are prima șansă în fața noastră. Au condiții uluitoare. Odată ce întri în baza lor de pregătir te simți om, fotbalist, antrenor. Mai ales au niște suporteri extraordinari, pun mare presiune acasă pe adversar. Nu o să ne fie ușor dar ne jucăm șansa”, a spus ”Bursucul”.

CFR-Celtic se va disputa miercuri, la ora 21.00, pe stadionul din cartierul Gruia.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *