„U” Cluj descompletată. A plecat și vicepreședintele Irimieș

De astăzi conducerea echipei de fotbal Universitatea Cluj a mai pierdut un oficial. Nu e orice pierdere. A plecat chiar vicepreședintele Cosmin Irimieș, profesor universitar doctor la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FȘPAC). El și-a dat demisia la club după meciul pierdut cu Gloria Buzău, 0-2, la Târgu Mureș. Ieri i-a expirat preavizul.

Era reprezentantul UBB la Universitatea Cluj, instituția fiind membru fondator în fundația pe care clubul funcționează, alături de celelalte universități.

Irimieș se alătură plecaților din această vară, antrenorul Bogdan Lobonț, managerul sportiv Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv Octavian Moraru, medicul Dragoș Vălean, antrenorul Cristian Dulca.

Sportul Clujean a fost anunțat în exclusivitatea încă din 10 iunie că Irimieș pleacă să predea comunicare la o universitate din Statele Unite ale Americii, unde a câștigat o bursă.

Fostul vicepreședinte a fost foarte implicat în viața echipei, dar e de notorietate ruptura sa de actualul președinte al „U” Cluj, Radu Constantea, consilier local PNL, coleg de partid cu primarul Emil Boc.

Irimieș a fost cel care a mizat vara aceasta pe „filiera” portugheză, fapt ce până în prezent la „U” s-a dovedit un eșec.

Universitatea Babeș Bolyai (UBB) va trebui să numească un alt om la „U”, conform proctocolului cu Primăria Cluj-Napoca.

Președintele Radu Constantea este cel care ia toate deciziile la „U”, împreună cu Adrian Falub și managerul de comunicare Mihai Moga.

Tot de astăzi angajații asociației pe care funcționează echipa de fotbal Universitatea vor trebui să renunțe la sediul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, unde era până acum, și să se mute la o locație din Sala Polivalentă.

Organigrama lui „U” Cluj:

Președinte: Radu Constantea

Team – manager: Adrian Falub

Antrenor principal interimar: Adrian Falub

Antrenor secund: Lucian Turcu

Antrenor cu portarii: Nădăban

Metodist: Mircea Cojocaru

Medic: Alexandru Buza

Preparator fizic: Ricardo Proietti

Organizator de competiții: Bogdan Cantor

Manager de comunicare și brand: Mihai Moga

Ofițer de presă: Septimiu Fantea

Un interviu cu Irimieș puteți citi AICI

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

2 thoughts on “„U” Cluj descompletată. A plecat și vicepreședintele Irimieș

  1. Antipolitrucul septembrie 13, 2019 at 11:06 am

    La cat de incoerent a fost in decizii, puteti schimba titlul articolului: „U” Cluj intarita.A plecat si vicepresedintele Irimies

    Răspunde
  2. Analiză Sportul Clujean. Adrian Falub e în căutarea identității, dar timpul nu (mai) are răbdare - septembrie 17, 2019 at 10:00 am

    […] mai ales unul de la care toți au mari pretenții, în primul rând promovarea în Liga 1. Prin plecarea de la club a vicepreședintelui Cosmin Irimieș, cei care decid lucrurile au rămas președintele Radu Constantea, team – […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *